Despre noi

Ne declaram responsabili de joaca si iremediabil pasionati de frumusetea copilariei. Secretul nostru, dar si motivul pentru care JUJO a prins viata, este acel gram de inocenta pe care l-am pastrat de-a lungul timpului si care ne-a lasat sa ne bucuram si acum de lucrurile marunte, de timpul petrecut cu familia. Stim ca nu suntem singuri si ca impartasim ganduri comune, asa ca ce ne-a ramas de facut a fost sa daruim mai departe din copilaria sufletului nostru.


Misiune

Misiunea noastra este sa ducem JUJO in fiecare colt de gradina si in fiecare familie, pentru ca cei mici sa aiba parte de cea mai frumoasa copilarie. Ii ajutam sa isi dezvolte creativitatea sau dexteritatea, asa ca ne dorim sa le oferim ce e mai bun si ce e mai sigur. JUJO este despre copiii nostri, dar si despre noi, cei care avem grija zi de zi ca ei sa se dezvolte corespunzator.


Din portofoliul nostru

Pentru ca ne place natura, veti gasi pe site-ul nostru produse pentru exterior: tobogane, leagane, trambuline, spatii de joaca din lemn, casute, corturi si multe altele. Insa, pentru ca cei mici sa-si dezvolte abilitatile de lucru in echipa, logica si dexteritatea, am adus in gama noastra de produse si jucarii educative, incapatoare si perfecte pentru orice apartament. Hai sa descoperim din nou impreuna cat de frumos este sa fii copil si sa-i ajutam pe cei mici sa se bucure de cea mai frumoasa perioada a vietii.